Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over onze diensten? Bekijk de veelgestelde vragen over je lease-website (FAQ).
En vooral de antwoorden op die vragen natuurlijk.
Zit jouw vraag er niet bij? Neem gerust even contact op.

Wij maken spirituele websites en geven jouw bedrijf een unieke look & feel. Wij staan garant voor een goede eerste indruk bij uw klanten en leveranciers. We richten je website in, afgestemd op jouw wensen, voorkeuren en in jouw huisstijl. Wij doen het werk, jij kunt je dus volledig focussen op jouw klanten. En niet te vergeten, dit doen wij voor een vast bedrag per maand

Een professionele en goede website kost al snel meer dan duizend Euro.  Helaas is dit niet voor iedereen betaalbaar. Upryse kiest daarom voor het lease-principe. Je betaal dus niet in 1 keer een flink bedrag, maar maandelijks een klein bedrag.

Een volledige lease-website kost €25 per maand ( afhankelijk van je pakket keuze ) wanneer je jaarlijks betaald. Vind je het fijner om maandelijkste betalen, dan betaal je €30 per maand. Belangrijk om te weten; wij brengen geen opstartkosten in rekening!

Wanneer je kiest voor een 1 pagina website dan betaal je slechts €12,50 per maand, als je jaarlijks betaalt en €15 per maand als je maandelijks betaalt.

Wil je een meer uitgebreide website? Kies dan voor het premium pakket. Je betaalt  €37,50 per maand, als je jaarlijks betaalt en €45 per maand als je maandelijks betaalt.

Bekijk hier onze pakketten.

Nee. Een lease-website bij Upryse kun je leasen van €12,50 per maand. Dit is afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Het lease-pakket is ook maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

Wij maken unieke lease-websites en bouwen deze een voor een zelf op. Je krijgt altijd de demo-website’s te zien dat het meeste aan jouw wensen en voorkeuren voldoet. Iedere lease-website heeft zijn kwaliteiten en specifieke modules. Wanneer er bepaalde wensen zijn voor extra modules dan betaal je een maandelijkse meerprijs van €2,50 op je lease-tarief. Dit wordt altijd met jou op voorhand besproken.

Uiteraard! Onze websites zijn ontwikkeld met de nieuwste en modernste webtechnieken. Upryse maakt gebruik van WordPress, dit is wereldwijd het meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke systeem op het gebied van websites. Je website zal dus ook goed zichtbaar zijn op mobiel en tablet.

Wij zorgen er voor dat je website SEO Ready is. Dit wil zeggen dat we de basis leggen voor je vindbaarheid online. Wanneer je een uitgebreidere SEo wilt, raden wij je aan een SEO specialist onder de arm te nemen.

Al onze genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Jij als ondernemer kunt in de meeste gevallen de btw zelf aftrekken. Om deze reden is het bij het zaken doen tussen bedrijven gebruikelijk om de prijzen exclusief BTW te noemen. 

Heb je een Belgische onderneming? Dan hoeven we geen BTW in rekening te brengen.

Wij zien het niet als duurder betalen, maar als een leuke korting wanneer jij je voor een jaar aan ons verbind. Omdat we je commitment waarderen krijg je twee maanden cadeau!

Ook scheelt het ons wat administratie werk. Laat ons nu eerlijk zijn, er zijn andere leuke dingen dan administratie.

Uiteraard! Je kan altijd de overstap maken en je website bij ons leasen. We maken je website opnieuw en kijken op welke punten we de website kunnen verbeteren. We willen natuurlijk dat je van al onze voordelen kunt profiteren. Denk aan periodieke updates, onderhoud en regelmatig nieuwe features. 

ook het overzetten van je site is uiteraard in de prijs inbegrepen.

Het kan gebeuren dat je nog geen website hebt, maar wel al een domeinnaam hebt vastgelegd. Dat is geen probleem. Een domeinnaam kunnen we eenvoudig voor je verhuizen. 

Dat scheelt jou in de kosten, want er is één domeinnaam inbegrepen bij onze abonnementen.

Je kunt het domein naar ons verhuizen door een verhuiscode op te vragen bij je huidige hostingbedrijf. Je hoeft die enkel aan ons door te geven en wij handelen alles verder af.

Upryse maakt geen gebruik van standaard templates of thema’s. In tegendeel, wij creëren onze eigen unieke thema’s.

Wij ontwikkelen en ontwerpen continu mooie, professionele en vooral unieke websites. Wanneer we jouw aanvraag voor een demo ontvangen, kijken we welke van onze demo’s  het beste aansluiten bij uw voorkeuren en wensen. Iedere demo-site is uniek en heeft een aantal specifieke kenmerken. 

Wij passen de demo-website altijd aan in uw huisstijl zodat u een beter idee krijgt over hoe uw lease-website er uit zal komen te zien. 

Iedere demo-site is met veel zorg en aandacht ontworpen en heeft dan ook zijn eigen unieke aspecten en modules. Ieder ontwerp wordt slecht eenmalig gebruikt. Het is en blijft dus uniek.

Wij bouwen je volledige website, hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen. We hebben alleen wat informatie van je nodig. Je logo en de teksten die je wilt gebruiken. 

Vind je het schrijven van teksten moeilijk? Onze redactrice denkt graag met je mee. Zij schrijft al jouw professionele webteksten en slogans, precies op maat! Bekijk hier de mogelijkheden.

Wij zoeken graag mooie en professionele foto’s voor je uit. Wil je graag zelf bepaalde foto’s aanleveren, dan is dat geen probleem. Zorg wel dat deze rechtenvrij zijn. 

Dat kan zeker! Wanneer je site helemaal klaar is kun je ook zelf eenvoudig teksten en foto’s aanpassen. Wil je andere aanpassingen doorvoeren, dan kun je hiervoor altijd een support ticket aanmaken. Wanneer de veranderingen binnen je lease-pakket passen, helpen we je uiteraard graag.

Heel eenvoudig. Als we je website opleveren, krijg je ook de inlog-gegevens voor de beheertool (WordPress) van je website. Daarmee kun je zelf inloggen en beperkte wijzigingen doorvoeren.

Vanuit deze beheeromgeving kun je eenvoudig een support ticket aanmaken. Deze wordt altijd binnen 48 uur in behandeling genomen.

Upryse heeft de veiligheid van jouw website goed geregeld. Al onze lease-websites krijgen standaard een  SSL-certificaat. Daaraan kunnen bezoekers van je website zien dat die veilig is. Je website is hierdoor ook te bereiken via https://www.jouwdomeinnaam.nl.

Dat is heel eenvoudig. Eigenlijk hoef je enkel maar een demo-website aan te vragen. Dit kun je door het stappenplan te volgen. Zodra je een demo hebt aangevraagd nemen we contact met je op.

Uiteraard vinden we het jammer wanneer je opzegt. Wij doen altijd ons best om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Wilt u toch opzeggen? Geen probleem, je kan dit kenbaar maken via onze online support. Wij verwerken jouw opzegging direct. De opzegtermijn is altijd dertig dagen. 

Je website blijft altijd online tot de einddatum van je abonnement. De opzegtermijn is dertig dagen. Daarna gaat je website automatisch offline.

Voor die tijd regelen we indien nodig samen met jou dat je bijvoorbeeld je domeinnaam kunt houden.

Je lease-website kan niet worden overgeplaatst. Wanneer je lease-website onze foto’s bevat, kunnen we je hierop geen rechten verlenen.

Je bent zelf verantwoordelijk om tijdig je teksten en eigen foto’s op te slaan en te bewaren,

Wanneer wij je domeinnaam voor je hebben geregistreerd, dan dragen we die gewoon weer aan je over als je opzegt.

Maar natuurlijk gaan we ervan uit dat je graag onze klant blijft!

Voordat we je website opleveren, vragen we je om een lease-pakket af te sluiten. De eerste keer ontvang je een betaallink via  iDeal, daarna betaal je elke maand via automatische incasso. Je ontvangt je factuur telkens nadat de betaling is gelukt, achteraf dus.

Is het voor jou niet mogelijk om met iDeal te betalen? Neem dan even contact op met ons.

Dat kan je zelf kiezen. Als je een lease-websitet afsluit kun je zelf kiezen welke betaaltermijn je voorkeur heeft.

Kies je ervoor om per jaar te betalen, dan krijg je een korting: 2 maanden gratis.