Jouw website "leasen"

Geen opstartkosten

Bij Upryse betaal je niet in één keer een groot bedrag, maar elke maand lease je jouw site voor een vast bedrag. Ook brengen wij geen opstartkosten in rekening. 

Maandelijks opzegbaar

Uiteraard vinden wij het jammer om te horen wanneer onze dienst je niet bevalt. Uiteraard kun je de diensten gewoon opzeggen. De opzegtermijn is een maand.

Uniek Design

Iedere website die wij aanbieden is uniek en is door ons opgebouwd. Onze sites worden opgemaakt in WordPress en zijn voorzien van nieuwe en moderne webtechnieken.

Klaar voor gebruik en responsive

Wij richten de door jouw gekozen Lease-website volledig in. Dit doen we aan de hand van jouw wensen en de door jouw aangeleverde foto's en teksten. Uiteraard kun je snel en eenvoudig zelf aanpassingen doen aan je website.

Jouw lease-website wordt gebouwd in WordPress, dat is wereldwijd het meestgebruikte Content Management System. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Upryse zorgt er voor dat uw webpagina voldoet aan de basisvoorwaarden van SEO .

Je website ziet er op ieder apparaat goed uit, dus ook op een tablet en smartphone. Tegenwoordig is dit heel belangrijk.

Domeinnaam en e-mailadres
Een .NL domeinnaam is inbegrepen bij je lease-website. Deze vragen wij voor je aan. Heb je al een domeinnaam? Dan koppelen we deze aan je nieuwe website. Je ontvangt ook gratis een e-mailadres bij je website. Je kunt je mail instellen op je computer, telefoon en tablet. Of inloggen op de webmail.

Veiligheid
Wij zorgen er altijd voor dat de veiligheid van je website goed is geregeld. We nemen altijd de nodige stappen om hackers buiten de deur te houden. Iedere lease-website is voorzien van een SSL-certificaat. 

Webhosting
Het is en blijft belangrijk dat je site snel wordt geladen en altijd online is. Daarom zorgen wij voor een goede webhost. De hosting is inbegrepen in het maandabonnement van je lease-website.

Onderhoud, Service & Support
Een website vraagt met regelmaat technische onderhoud achter de schermen. Hierbij kun je denken aan de updates binnen WordPress en aan de verschillende plug-ins. Uiteraard helpen we je ook verder met je vragen

Vraag vrijblijvend jouw demo-site aan

  • Demo-site aangepast aan jouw wensen
  • Volledig vrijblijvend
  • Geen verborgen kosten
  • Geen verplichtingen